PO HDZ Brezovica sinoć je organizirao predstavljanje kandidata Domoljubne koalicije VII. Izborne jedinice. Predstavljanju kandidata nazočili su Jasen Mesić, Domagoj Ivan Milošević i Željko Fiolić. U svom izlaganju iznijeli su jasne stavove i dio planova koji će Domoljubna koalicija ostvariti nakon pobjede. Kandidati već duže vrijeme obilaze krajeve Lijepe naše, razgovaraju s građanima, suosjećaju s njima i pokušavaju im vratiti nadu da može biti bolje.

Kandidati su naglasili kako odmah nakon preuzimanja odgovornosti za vođenje naše Domovine, aktivno će početi djelovati s ciljem što brže sanacije teške gospodarske situacije u kojoj se nalazi naša Domovina. Ukoliko se nastavi aktualna politika mnoge Hrvatice i Hrvati potražiti će bolji život negdje drugdje. Posebnice su naglasili kako se već do sada iselio broj stanovnika veličine grada Osijeka.

 

Na opće oduševljenje građana što im je pružena prilika razgovarali s kandidatima Domoljubne koalicije razvila se rasprava o aktualnim temama ruralnog kraja i poljoprivrednog razvoja. Ukazali su na potrebu brzog djelovanja i reindustrijalizacije koja je nužni preduvjet gospodarskog rasta i razvoja. Također, prema vidljivom programu 5+ HRVATSKA građanima se precizno pojasnila politika razvoja malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koja će se kroz proizvođačke organizacije i poljoprivredne centre povezati sa znanstvenicima i ostalim stručnjacima koji će im biti na dispoziciji o upitima i daljnjim postupanjima. Prisutnima je prenesena  jasna poruka kako se jedino zajedništvom te djelovanjem malog čovjeka i lidera može reanimirati Hrvatsku.