Veličanstvena atmosfera u do kraja ispunjenom Hypo centru, državnički govor buduće hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović nakon objave preliminarnih rezultata samo su snažan poticaj za ono što slijedi 11. siječnja 2015. godine!

Svega ovoga ne bi bilo da se Hrvatska demokratska zajednica pod vodstvom predsjednika Tomislava Karamarka nije vratila iskonskom programu kojeg je prije 25 godina zacrtao do sada jedini istinski predsjednik svih Hrvatica i Hrvata - dr. Franjo Tuđman!

U prvom krugu naša buduća predsjednica ostvarila je uvjerljive pobjede u Sesvetama, Gornjoj i Donjoj Dubravi, Brezovici i Podsljemenu, sveukupno dobivši 117 603 glasa. U drugom krugu pripremamo iznenađenje za sve one kojima je izvijanje trobojnice na podsmijeh, a ne na ponos!

Želeći čestitati svima onima koji su utrli put ka ostvarenju nove pobjede hrvatskog zajedništva, svim našim članicama i članovima, simpatizerima, prijateljima i koalicijskim partnerim čestitam Novu Godinu i obećavam još bolji rezultat, još više glasova za bolju Hrvatsku, jer naša Domovina to zaslužuje!

Andrija Mikulić, dipl.ing.
predsjednik GO HDZ Zagreb