(VIDEO) ZAJEDNO, POGLEDAJMO „SPORNI“ SPOT! 

Što sve ljevičarski aktivisti neće smisliti kako bi pokušali onemogućiti pobjedu Davora Filipovića! Fabricirali su lažne naslovnice Večernjaka, izmišljali nepostojeće ankete, „zamjenjivali“ našeg kandidata, podmetali da je tvrtku Infobip „smjestio u Zagreb“… sada je pak stanovita Gordana Pasanec iz aktivističke inicijative "Zagreb te zove" - bizarno da ne može biti bizarnije! - prijavila HDZ zbog sukoba interesa jer se u Filipovićevu spotu koristi povijesnim uspjesima hrvatskih sportaša. 

Aktivisti ne mogu protiv sebe. Zavidni su, ljubomorni zato što su zlatni hrvatski vaterpolisti Perica Bukić i Dubravko Šimenc podržali našeg Davora. Zbilja očajno. 

DOZVOLA ZA SNIMANJE NA „MLADOSTI“ 

Njihova podmetanja promptno je na svim portalima koja su objavila „vijest“ o prijavi demantirala Gradska organizacija HDZ-a Grada Zagreba:  

U članku s naslovom HDZ prijavljen zbog sukoba interesa: Filipović koristi uspjeh hrvatskih sportaša izneseno je nekoliko netočnih informacija. 

Tim Davora Filipovića, naime, imao je dozvolu za dolazak i ulazak u prostorije Mladosti te dozvolu za snimanje i održavanje press konferencije, a istu Vam dostavljamo u privitku.  

Nadalje, g. Perica Bukić podršku Davoru Filipoviću dao je kao fizička osoba bez ikakve javne funkcije te GO HDZ-a u svojem spotu ne spominje niti koristi uspjehe sportaša u svrhe promibe kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba. 

HVALA AKTIVISTIMA! 

Na kraju, aktivističkoj inicijativi "Zagreb te zove" možemo samo zahvaliti na tome što promovira spot u kojem su Perica Bukić i Dubravko Šimenc, ali i general HV-a Josip Lucić i proslavljena stolnotenisačica Branka Batinić, poduprli našeg Davora. 

Sa zadovoljstvom ponovno objavljujemo „sporni“ video!