U srijedu, 30. rujna u okviru aktivnosti VII. Izborne jedinice održani su sastanci  TO Blato, Lučko, Ježdovec, Hrvatski Leskovac, Čehi, Mala Mlaka, Hrašće i Odra.

Mnogobrojnom članstvu, predsjednicima TO, vijećnicima Vijeća gradske četvrti, utemeljiteljima kao i MHDZ-a uvodno se obratio predsjednik PO i Gradske četvrti NZZ, Željko Fiolić i osvrnuo se na dosadašnje uspjehe.  Voditelj Izbornog stožera PO  NZZ, Dalibor Vučić najavio je nadolazeće aktivnosti i pozvao na suradnju.

Nastavno, prisutnima se obratio koordinator za VII. Izbornu jedinicu, dr.sc. Zoran Čogelja i zahvalio na velikom odazivu, a potom ukazao na pogoršanu ekonomsku klimu u Hrvatskoj o čemu govore mnogi gospodarski pokazatelji. Naglasio je kako HDZ ima spreman program i projekte održivog rasta i razvoja dok ova Vlada više nema što ponuditi. Upozorio je na problem izbjeglica koji je eskalirao gdje je Vlada Zorana Milanovića pokazala tromost i nespremnost te donošenje „ad hoc“ rješenja koji nemaju svjetlu budućnost za hrvatski narod. Istaknuo je žrtvu hrvatskog naroda kroz povijest, pogotovo u Domovinskom ratu kao i vrijednostima na kojima počiva naša domovina i naš narod. Obratio se riječima kako su upravo to neki od razloga zbog čega je važno u zajedništvu iznjedriti pobjedu na parlamentarnim izborima. Naglasivši važnost sinergije malog čovjeka i lidera jer bez povjerenja nema politike, pozvao je sve prisutne na timski rad i da izađu na izbore u što većem broju.